Усещането за тежест и мръсотия в тялото в този ден

...
Усещането за тежест и мръсотия в тялото в този ден
Коментари Харесай

28-Ят Слънчев Ден Е Отреден На Тайнствата На Земята. Ако Днес Ви Върви Във Всичко Не Бързайте Да Се Радвате!

" Усещането за тежест и нечистотия в тялото в този ден е обикновено. Хубаво е да изчистите всичко в близост – жилището, тялото, Душата, да се борите с паразитите и други несгоди. Денят е обвързван с смяна на името. Добре е да се заемете с подготвяне на билкови настойки и медикаменти, само че те не би трябвало да се употребяват в този момент. Проявете внимание и угриженост към околните си! С признателност приемайте всяка помощ! Ден за отработване на отрицателната карма, за решение на минали проблеми. Добре е за усамотение, медитации. Полезно е да се медитира, да се четат мантри “, прибавя Ивелина Пенчева, написа Пик.

" В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните денем! Не се предлага да се осквернява земята (чрез храчене, плюене, секнене, мятане на отпадъци), само че може да се работи с нея. Не би трябвало да се желае злото на никого. Да не се убиват животни! Не би трябвало да се пролива кръв и да се осквернява въздухът. Не се предлага да се гълтат таблетки в огромни количества и да се стартира съществено лекуване. По опция да се отсрочат и интервенциите. Не е добре да се разболеете в този ден.

Неблагоприятно е да се пуска кръв, да режете от косите си, да се бръснете, да боледувате. Дори половите контакти са неподходящи “, предизвестява астрологът.

" На приготвянето на храната е нужно да се отдели особено внимание. Приложете разделно хранене! Да не се яде това, което съдържа кръв. Добре е да се опече свеж самун. Може да пийнете алкохол, за предпочитане вино, само че в дребни количества и то във втората половина на деня “, поучава Ивелина Пенчева.

%Цветовете, които можете да употребявате в облеклото, са черен, тъмно-син и кафяв. Да се заобикалят жълто, алено и оранжево. Жените, които в този ден са неразположени и болните хора би трябвало да носят защитни цветове, да вземем за пример сиво “, прибавя астрологът.

Според нея сънищата могат да бъдат тежки и цялостни с кошмари.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР