Усещането, че вече политическите процеси не протичат в обичайната си

...
Усещането, че вече политическите процеси не протичат в обичайната си
Коментари Харесай

Премиерът: Гражданите имат право да знаят кой определя постовете в потенциалния нов кабинет

Усещането, че към този момент политическите процеси не протичат в нормалната си демократична логичност, е осезаемо. Гражданите имат право да знаят кой дефинира целите и постовете в евентуалния нов кабинет при неговото съставяне.

Това съобщи служебният министър председател Стефан Янев при започване на днешното съвещание на държавното управление. По думите му би трябвало да е ясна и логиката за провеждането на политическите съвещания и по какъв начин те ще доведат до съставяне на парламентарно болшинство.
 Янев: Приоритетите на Има Такъв Народ са като тези на служебното държавно управление Янев: Приоритетите на Има Такъв Народ са като тези на служебното държавно управление
Очаквам народните представители да намерят в себе си и между тях онази нужна мощ и мъдрост да създадат и поддържат нужните...

Връзката сред политическите партии и жителите би трябвало да е ясна и ефикасна, акцентира Янев.

Кабинетът ще гледа разбор на работна група, отпред с шефа на ДАНС, за нормативната уредба в региона на националната сигурност. Днешната ни задача е да приемем този разбор, а препоръчаните промени в Закона за действие на системата за национална сигурност ще бъдат оповестени за публично разискване, заяви министър председателят.

Междуведомствена работна група ще предложи нов механизъм и евентуално разработване на нов закон за ръководство на рецесии.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР