Усещането, че непрекъснато пропускаш нещо важно е сред болестите“ на

...
Усещането, че непрекъснато пропускаш нещо важно е сред болестите“ на
Коментари Харесай

Да си „вързан“ е новото „свободен“

Усещането, че непрестанно пропускаш нещо значимо е измежду „ заболяванията “ на всекидневието ни. Даже напряко си е пандемия. Свързани сме с толкоз доста обществени мрежи, източници на информация и хора, че като че ли всяка секунда се случва нещо ново.

Как да не си погледнеш известието на телефона?

Може да е значима вест, а може и да е обява, която да ти даде страхотна концепция. Бизнес опция? Казва го човек, чийто ден постоянно стартира с парчето на Eminem – Lose Yourself. Там въпреки всичко се пее: „ This opportunity comes once in a lifetime, yo ”. Така че би било жалко да надъхаш сутринта, а след това да изпуснеш „ опция веднъж в живота “, тъй като си не запомнил телефона си.

Може да е позвъняване от непосредствен човек – а в случай че има потребност от помощ? Може да е всичко.

Мога да се притесня единствено при мисълта за материализирането на някой от изброените сюжети.

Да имаш телефон със себе си не е взаимозависимост, а нужда, която ти дава връзка с останалия свят. И успокоение. Той би трябвало да бъде с теб, даже и когато не е толкоз комфортно.

А доста постоянно не е – обрисува се грозно през панталона, да вземем за пример. Или в неофициална среда – искаш да тренираш един час и да нямаш багаж със себе си. Не би трябвало да е кой знае какъв разкош, нали?

От друга страна, да забравиш телефона си към този момент е призрачен сън, след който следствията могат да бъдат от всякакво естество. Пропадат ти проектите, чудиш се по какъв начин да се свържеш с някого или закъсняваш, а няма по какъв начин да предупредиш. Все спомагателни терзания и още напрежение.

Вместо обаче да се вайкаме какъв брой сме подвластни от телефоните, можем да усъвършенстваме всекидневието си и да продължим да бъдем „ вързани “, само че в същото време и по-свободни.

Изпробвах услугата на Yettel multiSIM, с която на процедура употребявате телефона си и на още едно устройство. Ето и едно положително предложение кое тъкмо да е това устройство - HUAWEI Watch 4 или. Ще опиша за какво.

С multiSIM получавате виртуална карта към действителен номер, която разрешава да се употребява LTE часовника независимо за позвънявания и сърфиране в интернет без телефон.

LTE е „ Long Term Evolution “ и е технологията, употребена за постигането на 4G стандартите. Макар и по-бавна от условията за 4G, тя дава над двойно усъвършенстване на скоростта по отношение на по-старите 3G стандарти.

Или другояче казано, часовникът по принцип е обвързван единствено през Bluetooth с телефона. Но когато не е наоколо, връзката се разпада. С услугата multiSIM обаче часовникът се свързва непосредствено с мрежата и приема позвънявания и интернет независимо.

Освен да говорите с който поискате, може да получавате известия и да виждате всички известия от приложения, които имате и на телефона.

 Yettel Multisim
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР