Усещам че това ще бъде първият манипулиран вот в България.

...
Усещам че това ще бъде първият манипулиран вот в България.
Коментари Харесай

Борисов: Усещам че това ще бъде първият манипулиран вот в България

Усещам че това ще бъде първият манипулиран избор в България. Това съобщи някогашният министър председател в диалог с младежи от ГЕРБ.
Той изрази подозрение, че може да има операции, защото по думите му ще се регистрират единствено гласовете в машините, само че не и пуснатите в урните листчета. " Ако не се преброят и листчетата дали съответстват с машината, по какъв начин по този начин няма да го вършат, за какво да не го вършат? Значи те се готвят да създадат операция съгласно мен ", съобщи Борисов. " Единственото, за което те приказват, е подслушването. Вече 20 дни те трябваше да кажат какво е подслушвано, кой е подслушван ", сподели още водачът на ГЕРБ. 
 Борисов се оплака по какъв начин единствено ГЕРБ е гонена, пита Българска социалистическа партия за какво не приказва за подслушването Борисов се оплака по какъв начин единствено ГЕРБ е гонена, пита Българска социалистическа партия за какво не приказва за подслушването
Обвинение към служебното държавно управление, че извършва мръсни поръчки против ГЕРБ, а няма да обезпечи честността на изборите насочи водачът...
" Почти месец остава до изборите, а какафонията в служебния избирателен щаб на Румен Радев е цялостна. Демонстрациите на ЦИК демонстрираха, че в доста секции ще трябват най-малко 2 машини. Колко общо ще са нужни? Има ли закъснение в публичната поръчка? Ще стигне ли времето? Кой подсигурява за сигурността на софтуера? Наистина ли няма да се броят контролните разписки? Радиомълчанието по тези въпроси ме кара да считам, че се готви нова грандиозна замяна. Продължаваме диалозите с младежи от ГЕРБ като част от подготовката ни за изборите ", написа след това Бойко Борисов на профила си във Фейсбук.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР