Уругвайският нападател Луис Суарес разкри, че е обсъдил със своя

...
Уругвайският нападател Луис Суарес разкри, че е обсъдил със своя
Коментари Харесай

Луис Суарес: Преминаването ми в Интер Маями е възможно, обсъдих бъдещето си с Меси

Уругвайският нападател Луис Суарес разкри, че е разискал със своя някогашен съотборник в Барселона Лионел Меси опцията двамата още веднъж да заиграят дружно в американския Интер Маями.

За последно Суарес игра за бразилския Гремио, с който се раздели преди броени дни, откакто изкара в клуба една година, в която осъществя 29 гола в 54 мача, с които оказа помощ на отбора да приключи на второ място в шампионата на Бразилия, а също така заслужи и наградата за най-хубав футболист в шампионата.

В момента 36-годишният голмайстор е без тим и към този момент остава неразбираемо къде ще продължи кариерата му, само че самият той дефинира прекосяването му в Интер Маями като " допустимо ".

" Ще приказвам с моя юрист, с цел да видя какви варианти имам. Не желаех да вземам решение нищо, до момента в който бразилското състезание не завърши. Но прекосяването ми в Интер Маями е допустимо. Най-добрият състезател в света играе там и той е мой огромен другар, с който разисках бъдещето си. Но към този момент би трябвало да си умря и по-късно да взема решение ", разяснява Луис Суарес.

В своята кариера уругваецът е носил екипите на родния Насионал на два пъти, нидерландските Грьонинген и Аякс, британския Ливърпул, испанските Барселона и Атлетико Мадрид и за последно в Гремио в Бразилия.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР