Уругвай победи с 2:1 като гост Унгария в приятелски мач,

...
Уругвай победи с 2:1 като гост Унгария в приятелски мач,
Коментари Харесай

Унгария откри “Пушкаш Арена” със загуба от Уругвай

Уругвай победи с 2:1 като посетител Унгария в другарски мач, игран на новооткрития “Пушкаш Арена”. Стадионът беше издигнат на мястото на остарелия “Ференц Пушкаш”. Съоръжението е с потенциал малко под 68 000 души и ще одобри част от дуелите на Евро 2020 следващата година.

Домакините бяха окуражени да зарадват почитателите в Будапеща с победа, само че “урусите” сътвориха повече положения и справедливо се поздравиха с триумф. Те откриха резултата в 15-ата минута с попадение на Единсон Кавани, който засече центриране от левия фланг на Матиас Вина. Само шест минути по-късно Браян Родригес сподели отлична техника в наказателното поле и с доста акуратен удар наказа за повторно Денес Дибуш.

Унгарците върнаха интригата в 24-ата минута с помощта на Адам Салай. Нападателят на Майнц 05 получи хубаво подаване от Роланд Варга и без закъснение прати топката в мрежата.

През второто полувреме напъните на домакините да стигнат най-малко до тъждество не дадоха резултат. Във вторник те гостуват на Уелс в последния си мач от евроквалификациите.

УНГАРИЯ - УРУГВАЙ 1:2
0:1 Е. Кавани (15)
0:2 Б. Родригес (21)
1:2 А. Салай (24)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА! ЕВРО 2020 10 кръг, вторник 19 ноември  Уелс 21:45предстои  Унгария
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР