Уругвай и Южна Корея откриха битката в група Н на

...
Уругвай и Южна Корея откриха битката в група Н на
Коментари Харесай

Гредите спряха Уругвай срещу Южна Корея

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Уругвай и Южна Корея откриха борбата в група Н на Мондиала със скучно 0:0. Представянето и двата отбора не бе на задоволително високо равнище, само че въпреки всичко отборът на Диего Алонсо може да съжалява повече за изпуснатия късмет, защото на два пъти греди спасяваха азиатците.

Срещата започва с напън на Уругвай, като южноамериканците имаха две положителни положения в границите на първите 20 минути. Първо Луис Суарес видя по какъв начин ударът му бива избавен от Ким, а след това и Феде Валверде опитва шанса си, само че стреля неопределено.

10 минути преди края на първото полувреме Мун Ким центрира съм Хван Джо, само че топката още веднъж не откри очертанията на вратата.

Най-добрата обстановка за първата част пристигна в самия завършек на полувремето, когато след корнер Диего Годин се извиси над всички, само че ударът му срещна гредата.

След почивката забавните моменти пред двете порти съвсем липсваха. Урусите могат да съжаляват, тъй като в 89-ата минута за повторно уцелиха греда. Този път изстрелът беше на Феде Валверде.

Така двата тима си поделиха по точка, само че занапред имат конфликти с Португалия, които ще се окажат решаващи за вероятно продължение към етапа на елиминациите.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР