Уругвай е вторият четвъртфиналист на Мондиал 2018. Тимът на Оскар

...
Уругвай е вторият четвъртфиналист на Мондиал 2018. Тимът на Оскар
Коментари Харесай

Шоу на Кавани, "мореплавателите" потопени

Уругвай е вторият четвъртфиналист на Мондиал 2018. Тимът на Оскар Табарес победи мъчно Португалия с 2:1, а в воин за южноамериканците се трансформира Единсон Кавани. Нападателят на " Пари Сен Жермен " означи и двете попадения за своя отбор, преди да се контузи и да бъде заменен наложително в 74-ата минута.

Така " Ла Селесте " продължава напред и се изправя против Франция в спор за място в полуфиналите. Дали Уругвай ще би трябвало да се бори без Кавани - следва да разберем.
На живо: Уругвай - Португалия Следете с нас втория осминафинал на Мондиал 2018
Първият прецизен удар в мача насочи Кристиано Роналдо, само че не съумя да затрудни стража Муслера. Уругвай отговори с офанзива, при която Суарес и Кавани си размениха страхотни дълги подавания, а нападателят на " Пари Сен Жермен " с глава заби топката в мрежата - 1:0.

В средата на първата част Суарес опита хитро осъществяване на директен свободен удар, сходно на гола му против Русия, само че неговият шут ниско по тревата бе избавен от стража Руи Патрисио.

В 32-ата минута и за португалците бе отсъден директен свооден удар на комфортна позиция, само че Роналдо стреля в стената.

До почивката нямаше нищо забавно и пред двете порти.

" Мореплавателите " потеглиха напред още от началните минути на второто полувреме, а напъните им се увенчаха с триумф в 55-ата минута. Тогава Рафаел Герейро центрира от ъглов удар, Пепе се извиси и простреля Муслера - 1:1.

Тимът на Фернадо Сантуш продължи да притиска противника. В 62-ата минута обаче " урусите " се възползваха и нанесоха своя удар след бърза контраофанзива, приключена брилянтно от Единсон Кавани - втори гол за Матадора в мача.

В 74-ата минута, за смут на уругвайците, героят довечера се контузи. На мястото на Кавани влезе Кристиан Стуани.

До края на срещата Португалия опита всичко, само че не съумя да пробие защитата на " Ла Селесте ".

lineups

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР