Уругваецът Пабло Куевас отрази един мачбол и елиминира водача в

...
Уругваецът Пабло Куевас отрази един мачбол и елиминира водача в
Коментари Харесай

Куевас отрази мачбол и елиминира Чилич в Будапеща

Уругваецът Пабло Куевас отрази един мачбол и отстрани лидера в схемата Марин Чилич (Хърватия) във втория кръг на шампионата по тенис на червени кортове в унгарската столица Будапеща с награден фонд 524340 евро.

Куевас пласира 13 аса и завоюва с 5:7, 7:6(6), 7:6(3) против дебютиращия в конкуренцията Чилич след 3:13 часа игра, с цел да доближи до четвъртфиналите. Южноамериканецът, 73-и в международната класация сега, отрази мачбола при 5:6 точки в тайбрека на втория сет, който завоюва със серия от три следващи разигравания, две от които при сервис на противника.

В третата част Куевас пропусна по два мачбола при 5:4 и при 6:5 гейма и подаване на хърватина, а по-късно и още един в тайбрека, само че въпреки всичко стигна до триумфа при шестата си опция. Така той ще играе на четвъртфинал на четвърти шампионат на клей през този сезон, а идващият му противник ще бъде Матео Беретини от Италия. Чилич, който е 11-и в класацията на АТП, продължава да изпитва проблеми в последно време, като има единствено една победа в последните си седем мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР