Уроците са най-ценни за мен. Мразя да губя. Виждате ме

...
Уроците са най-ценни за мен. Мразя да губя. Виждате ме
Коментари Харесай

Григор Димитров: Вярвам, че ще дойде ден, в който ще мога да победя Надал на тази настилка



" Уроците са най-ценни за мен. Мразя да изгубвам. Виждате ме да се усмихвам. Аз съм положителен човек, само че надълбоко в себе си съм засегнат, тъй като ненавиждам да изгубвам. Просто е. Но по този начин е в живота. Надявам се в бъдеще да нещата да се извърнат в моя изгода. Вярвам, че ще пристигна ден, в който ще мога да победя Надал на тази настилка ", това съобщи Григор Димитров откакто загубата от Рафаел Надал в полуфиналите на тенис шампионата в Монте Карло. 

" Сигурен съм, че когато се прибера у дома, ще бъда гневен. Ще обмисля всичко. Може би ще си напиша някои бележки с нещата, които съм могъл да направя по-добре. Ще напиша и защо съм признателен. Ще си отбележа и някои цели за идващите три-четири дни, какво би трябвало да направя. Това е, което мога да направя: да управлявам нещата, които можа, а останалото просто се случва. Направих добър старт на сезона на алено. Днес се движех добре. Виждам доста позитивни неща за мен за идващите седмици ", добави Димитров.

" Надал играе ужасно на алено. Това е. Тактически и всичко останало. Това наранява доста от нас. Чувствам, че не направих неприятен мач против него от метода ми на напредване и разпространение на ударите. За страдание не съумях да запазя равнището си за по-дълго време ", разяснява хасковлията.

През идната седмица Димитров е подложен под номер 2 на шампионата в Барселона, където лидер в схемата още веднъж ще бъде Надал.

" Готов съм за Барселона. Целта ми е да играя допустимо най-вече мачове, да подкрепям ритъма си. Все отново в този момент е единствено началото на сезона на клей. Направих добра крачка. Надявам се да не преставам по този начин ", приключи българинът.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР