Уроците, които научихме за седем месеца, ни показаха, че трябва

...
Уроците, които научихме за седем месеца, ни показаха, че трябва
Коментари Харесай

Кирил Петков: Този път сме си набелязали конкретни цели

Уроците, които научихме за седем месеца, ни демонстрираха, че би трябвало да се работи малко по малко. Това съобщи в Разград съпредседателят на Политическа партия " Продължаваме промяната " Кирил Петков. То и претендентите за депутати на партията от Разградски изборен регион се срещнаха и разговаряха с жители и симпатизанти в лудогорския град.

„ Миналия път тръгнахме с вярата, че ще оправим всичко доста небрежно, този път сме си набелязали съответни цели, които ще решим една след друга “, сподели Петков. Той добави, че едно от нещата, които са научили, е, че им трябват повече хора с опит.

Разградчани сложиха въпроси, свързани с локални проблеми към лидера на листата Марин Шишев.

Преди това Кирил Петков се срещна с поданици на Цар Калоян. Хората са споделили, че са дадени милиони за разчистване на коритото на реката, а в действителност работа не е свършена. Петков сподели още, че е бил подложен и въпросът за доставката на дърва.

„ Регионът е бастион на Движение за права и свободи и съгласно локалните поданици дървата за огрев се дават по лист, което в действителност е един от инструментите за надзор на локалната власт над популацията “, уточни той.

Според него е належащо да се вземат ограничения за това, тъй като, по думите му, не може някой да разполага с публичен запас и да го употребява за персонални политически цели.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР