Уредите за пречистване на вода с постоянна връзка към водопровода

...
Уредите за пречистване на вода с постоянна връзка към водопровода
Коментари Харесай

Стартира кампания „Чиста вода от Керхер“

Уредите за филтриране на вода с непрекъсната връзка към водопровода създават разнообразни видове филтрирана питейна вода - стайна температура, охладена, с друга степен на газираност или гореща. В моделите от по-висок клас може да се управлява интензитета на CO2, а водата може да се подава в тъкмо избрани количества от 0.2 литра за чаши, до 0,5 литра или 1 литър за бутилки, които елементарно се побират в зоната за наливане, с помощта на 30 см височина сред поставката и дозатора.

Независимо дали е определена опцията за слагане върху плот или свободностоящата стойка, изчистеният дизайн на уредите WPD прави значимите детайли по тях елементарно разпознаваеми. В допълнение, предните панели могат да бъдат индивидуализирани да вземем за пример с логото на дадена компания. В базовия модел потребителят борави интуитивно с бутоните с икони, само че в машините с повече функционалности разноцветен екран демонстрира настройки като темппературата на топлата вода. Друга образна характерност е LED лентата вградена в диспенсъра, която демонстрира типа определена вода в съответния и цвят.

Всички диспенсъри за вода WPD 50 са оборудвани с смесен Hy-Pure-Plus-Филтър, който усъвършенства усета на водата и отстранява вируси, бактерии и микроорганизми. Диспенсърите WPD 200 могат да бъдат надградени до многостепенна филтърна система, състояща се от Active-Pure-Filter с деен въглен, който отстранява хлор и замърсители от водата и Hy-Protect ултрафилтър за унищожаване на вируси, бактерии и микроорганизми. С Advance моделите потребителите получават патентованата система за термична стерилизация на Karcher. Тя постоянно и автоматизирано дезинфекцира с гореща вода всички тръби, модула за отопление и изстудяване, ултрафилтъра и изпускателния клапан в машината. Концепцията за хигиена на диспенсърите за вода Kерхер се добавя от гладки повърхности, които са изключително лесни за поддръжка.

Потребителите имат опцията да се възползват от функционалностите на диспенсъра в Sofia Ring Mall, където Керхер " Капачки за бъдеще " ще поддържа идеята на " Капачки за бъдеще ". При предаване на 1 кг пластмасови капачки в някой от Керхер центровете, компанията дава безвъзмездна бутилка за многократна приложимост от тритан. С това Керхер продължава да развива своите цели към стабилно бъдеще. Повече за акцията, уредите и обектите на Керхер можете да видите тук:

 

* наличие на Керхер
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР