Уредите на Gorenje правят живота ти по-лесен и приятен! Вземи сега

...
Уредите на Gorenje правят живота ти по-лесен и приятен! Вземи сега
Коментари Харесай

Уредите на Gorenje правят живота ти по-лесен и приятен в Техномаркет

Уредите на Gorenje вършат живота ти по-лесен и прелестен! Вземи в този момент пералня, сушилня и смесен апарат с 5 години гаранция и голям брой страхотни функционалности, с цел да се погрижиш за облеклата си уместно!

 

Пералнята GORENJE WNA84AWIFI е с 1400 оборота, енергиен клас А, 15 стратегии, LED-дисплей, инверторен PowerDrive мотор, мъдро Wifi ръководство, както и функционалностите SteamTech, SterilTub, SoftSound, AddClothes, ExtraHygiene, както и отбрана от деца и ниско равнище на звук. Всичко това, единствено в Техномаркет може да бъде закупено на цена от 699 лева, или за 21.55 лева./месец на погашение с 48 вноски.

Сушилната машина GORENJE DHNE83 пък в новата цифрова на комерсиалната верига идва за 869 лева, с цели 100 лева понижение, или за 26.79 лева./месец на погашение с 48 вноски.  Тя е с енергиен клас А+++, 15 стратегии, функционалност срещу намачкване на облеклата, Auto Drain, Air refresh, АutoDry и ExtraHygiene и обезпечава съвършено изсушаване, а облеклата излизат съвсем подготвени за обличане. 

 

Комбинираната пералня със сушилня GORENJE WD2A164ADS/A предлага чудесно изпиране и изсушаване единствено с един апарат и то на преференциалната цена от 949 лева, или за 29.26 лева./месец на погашение с 48 вноски. Капацитетът на пране е 10 кг., а на сушене - 6 кг., оборудвана е с 15 стратегии, отсрочен старт, инверторен PowerDrive мотор, SteamTech, стратегия за дейно унищожаване на петна Power JetWash, QuickWash 15', анти алергенна стратегия и ниско равнище на звук за едно безшумно и чисто преживяване. 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР