Урал и Локомотив Москва се класираха за финала на турнира

...
Урал и Локомотив Москва се класираха за финала на турнира
Коментари Харесай

Урал и Локо М на финал за Купата, тимовете на Костадинов и Попов отпаднаха на полуфиналите

Урал и Локомотив Москва се класираха за финала на шампионата за купата на Русия по футбол. Отборът от Екатеринбург, без контузения Николай Димитров в състава си, стигна до 2:2 при гостуването си на Арсенал Тула в полуфинална среща-реванш и с общ резултат 3:2 продължава битката за трофея.

За домакините цялостен мач игра различен български национал Георги Костадинов.

Урал поведе още в първата минута с попадение на Ерик Бикфалви, а в средата на първата част основният рефер Сергей Карасьов отсъди дузпа след консултация със системата за видеоповторения (ВАР) за игра с ръка на Максим Беляев. Вратарят Артур Нигматулин отрази удара на Отман Ел-Кабир от бялата точка, само че той направи добавка за 2:0.

В 34-ата минута Карасьов още веднъж употребява ВАР, с цел да покаже пряк червен картон на Бикфалви за остро влизане в краката на Зелимхан Бакаев.

С човек повече Арсенал доминираше след почивката, само че стигна единствено до 2:2. Вараздат Ароян се вкара автогол в 58-ата минута при опит да почисти подаване на Данийл Лесовой.

В 67-ата минута Резюан Мирзов направи добавка, откакто удар на Бакаев беше блокиран от Ароян, само че за повече отборът от Тула нямаше сили.

В другия полуфинал миналогодишният първенец Локомотив Москва победи ФК Ростов с 2:0 като посетител и след 2:2 в първата намира се класира за финала.

В състава на домакините цялостен мач игра Ивелин Попов.

Рифат Жемалетдинов откри в края на първата част със страховит изстрел от отдалеченост, а Фьодор Смолов оформи успеха по-късно повече от час игра./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР