Ураганните ветрове, които връхлетяха страната в събота, причиниха смъртта на

...
Ураганните ветрове, които връхлетяха страната в събота, причиниха смъртта на
Коментари Харесай

Две жертви взеха ураганните ветрове в Шуменско

Ураганните ветрове, които връхлетяха страната в събота, предизвикаха гибелта на двама души и обилни опустошения на домове и инфраструктура в разнообразни райони. Единият умрял е мъж от шуменското село Развигорово, който е умрял на място, откакто стена от парцел се срутила върху него по време на бурята.
 
Във Велики Преслав различен мъж е изгубил живота си откакто по време на връщане на животните си от паша е стъпил върху разкъсан електрически проводник. Полицията и незабавните служби са на място и работят по обезопасяването на региона, в очакване на екипи от електроразпределителното сдружение.
 
Бурен вятър и смерч сътвориха безпорядък и в разградското село Лъвино, където са развалени покривите на над 150 къщи, 11 села са останали без електричество. Работи се по възобновяване на електрозахранването в потърпевшите области.
 
Жена на 66 години е била ранена в Шумен, откакто е била затисната от паднало дърво. Спасителен екип е съумял да извади дамата и тя е настанена в болница с фрактура на прешлен на гръбначния дирек, както и дислокиран гален и фрактура на десния крайник.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР