Ураганът рани трима души и едва не би възрастен човек

...
Ураганът рани трима души и едва не би възрастен човек
Коментари Харесай

Ураганът Във Враца Събори Къщата И Погреба Баба Вълка: По-Добре Сега Да Си Отида, Ще Ми Е По-Добре!

Ураганът рани трима души и едвам не би възрастен човек до момента в който спи. Таванът се срутил от горната страна му: „ Все едно, че бомба падна – таванът, всичко, и ме затрупа до тук. В леглото. Малко да е паднал по-настрани, да съм отпътувал “.

Така при дядо Ангел и болната на легло баба Вълка с вятъра пристигна и крайното обезсърчение. „ Какво ще се тревожа? Няма защо да се плаше. Да моце още в този момент – в този момент да си ида, ще ми е по-добре “, съобщи през сълзи болната жена. Стихията с еукроти едвам след среднощ, само че заваля дъжд, който направи още повече бели в развалените домове. Най-тежко потърпевшите хора ще бъдат приютени в общинско жилище до момента в който фирма-дарител ремонтира домовете им.

Щетите, които съботната стихия нанесе във Враца, възлизат на към 700 000 лв.. Това сочат резултатите от огледите досега. Около 500 000 лв. ще са нужни, с цел да се възстановят публични здания и още 200 000 – за частни парцели. По първични данни вятърът вилнял със скорост от над 110 км/ч. Комисията, която оглежда вредите, ще изготви оценки, с цел да може да се кандидатства за разпределяне на помощ.

Осовено тежко е потърпевш Драматичният спектакъл във Враца.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР