Ураганът Ирма причини огромни щети и наводнения в сгради на

...
Ураганът Ирма причини огромни щети и наводнения в сгради на
Коментари Харесай

Ураганът "Ирма" причини огромни щети и наводнения на Карибите

Ураганът " Ирма " аргументи големи вреди и наводнения в здания на няколко Карибски острова, оповестиха управляващите във Франция.

Окото на урагана с диаметър към 50 км се е задържало към час и половина над остров Сен Бартелеми и по-късно е достигнало Сен Мартен, малко по на североизток. Морето е доста бурно и някои ниски елементи на крайбрежието са залети.

Четирите най-солидни здания на остров Сен Мартен са разрушени, заяви френският вътрешен министър Жерар Коломб.

#HurricaneIrma BREAKING NEWS- HORRIBLE FOOTAGE FROM ST. MARTIN ISLAND AFTER HURRICANE IRMA PASSES OVER. #IrmaHurricane pic.twitter.com/bJ16QFKyJu
— Williamsnews24 (@williamsnews24) September 6, 2017
За момента няма информация за жертви, вероятни са още вреди, добави той.

Crazy Irma footage captured in Pelican St. Martin #irma #sxm #BeSafe pic.twitter.com/wCCfen5kjN
— Jim van Aalst (@jimvanaalst) September 6, 2017
В " Туитър " към този момент се появиха фрагменти от бедствието, на които се виждат опустошения и потопени във вода коли.

Определяната като най-голямата от десетилетия насам буря в Атлантическия океан удари първо остров Барбуда и Антигуа. На Бахамите стартира най-голямата в историята страната евакуация. Очаква се в края на седмицата ураганът да доближи крайбрежията на Съединените щати.

В момента „ Ирма” се движи към Пуерто Рико и Доминиканската република с ветрове, достигащи скорост 300 километра в час. Междувременно губернаторът на Флрорида вкара изключително състояние поради приближаващото злополучие. Над 7000 членове на Националната армия са мобилизирани да оказват помощ при възможни избавителни интервенции.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР