Ураганът Иън връхлетя със смъртоносна скорост щата Флорида и причини

...
Ураганът Иън връхлетя със смъртоносна скорост щата Флорида и причини
Коментари Харесай

Акули плуват по улиците на Флорида след урагана Иън

Ураганът " Иън " връхлетя със смъртоносна скорост щата Флорида и аргументи пагубни вреди. Милиони са без ток, домове са напълно под вода, в която тук-там плуват донесени от стихията акули.

Американският президент прикани жителите да се изтеглят, до момента в който още могат.

Бурни ветрове със скорост до 240 км/ч и древен проливни дъждове над югозападното крайбрежие на щата Флорида. Ураганът " Иън " е една от най-силните стихии в американската история и продължава да се придвижва към вътрешността на страната.

Ураганът даже " докара " акули в локалното метро и по наводнените улици. Стихия като тази се случва един път на 20 години, предизвестяват синоптици.

" Ураганът " Иън " е и ще продължи да бъде доста рискова и животозастрашаваща стихия. Жителите на Флорида по крайбрежието към този момент усещат мъчителните последствия от стихията ", разяснява Деан Крисуел от ФЕМА.

Близо два и половина милиона души в 12 окръга на Флорида са евакуирани. Властите поучават всички, които не са съумели да се измъкнат в точния момент, да се затворят в домовете си и да ги обезопасят. А американският президент Джо Байдън прикани жителите да съблюдават всички предизвестия, свързани с бурята.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР