Ураганът Дориан развихри тропически бури край най-източните части на крайбрежието

...
Ураганът Дориан развихри тропически бури край най-източните части на крайбрежието
Коментари Харесай

Ураганът Дориан отслабна до втора степен, броят на жертвите на Бахамите расте

Ураганът Дориан развихри тропически стихии край най-източните елементи на крайбрежието на щата Флорида, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Националният център на Съединени американски щати за ураганите заяви, че Дориан остава стихия от второкласен и се придвижва на североизток със скорост към 7 км/ч съвсем паралелно на източното крайбрежие на Флорида, само че над океана. Ветровете доближават скорост до 175 км/ч, показва АП.

Премиерът на Бахамите Хюбърт Минис сподели, че жертвите от урагана Дориан на Бахамските острови са нарастнали до седем и евентуално ще се окажат още повече, предадоха Асошиейтед прес и ДПА.

Той посочи, че към известните до момента петима починали са се прибавили още двама, които са били тежко ранени и пренесени на остров Ню Провидънс, където са издъхнали.

" Можем да чакаме още смъртни случаи ", сподели Минис. Досегашните данни се основават на предварителна информация за жертвите и провалите на остров Абако. Премиерът е посетил този остров и ще отиде на Гранд Бахама незабавно щом разрешат метеорологичните условия.

This aerial footage of the Bahamas shows the destruction from Hurricane Dorian on Great Abaco Island https://t.co/U4sOpjIcaapic.twitter.com/egU2yw13BZ

— CNN (@CNN) September 4, 2019
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР