Ураганът Дориан преобърна автомобили, отнесе покриви на къщи и събори

...
Ураганът Дориан преобърна автомобили, отнесе покриви на къщи и събори
Коментари Харесай

Ураганът Дориан вилния на Бахамите. Масова евакуация по източното крайбрежие на САЩ

Ураганът Дориан прекатурна коли, отнесе покриви на къщи и събори електрически стълбове на Бахамските острови, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Премиерът на Бахамите Хюбърт Минис изрази съжалението си от опустошителното деяние на Дориан, който връхлетя северозападните елементи на бахамския архипелаг като стихия от категория пет. По думите на Минис в някои елементи на остров Абако не може да се разграничи къде свършват градските улици и къде стартира океанът.

Властите на щата Джорджия подредиха наложителна евакуация на крайбрежните региони поради приближаването на урагана Дориан, съобщи Асошиейтед прес.

Евакуацията ще стартира през днешния ден по обяд локално време.

Губернаторът на Южна Каролина Хенри Макмастър също разпореди наложителната евакуация на жителите на крайбрежните региони на щата, предадоха Асошиейтед прес и ТАСС.

Според Асошиейтед прес заповедта за евакуация на губернатор Макмастър влиза в действие на следващия ден и ще засегне към един милион души.

An Instagram follower sent me this
video from the Bahamas which she said was sent to her by her friend in Nassau #hurricanedorianpic.twitter.com/6WZEDUAKjX

— David Begnaud (@DavidBegnaud) September 2, 2019
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР