Управляват ни партии, които са създадени да отричат тези, с

...
Управляват ни партии, които са създадени да отричат тези, с
Коментари Харесай

Цончо Ганев: Криейки се зад това да няма нови избори, кабинетът взима пагубни решения

Управляват ни партии, които са основани да отхвърлят тези, с които са в ръководството на страната. Това съобщи депутатът от „ Възраждане ”  Цончо Ганев пред Нова.

По думите му ни излиза по-скъпо това, което имаме сега, в сравнение с рискът от липса на държавно управление: „ С едно от последните решения преди коледа беше утвърдено да купим американски реактори за 70 милиарда, а се продадоха български такива за 1 милиарда Ще ни коства големи суми, тъй като би трябвало да устояваме тези хора. ”

„ Криейки се зад това да няма нови избори, това държавно управление взима пагубни решения. Когато стигнем досега, когато ни ръководят едни хора, които трансформират главния закон на страната и вкарват притеснителни текстове – 50 негативни мнения имаше за тези промени, единствено едно позитивно – на БХК ”, сподели още той.

За избора на управления на регулаторите, Ганев разяснява: „ Това е пагубно. Пример давам с НЗОК и цирковете към избора на управлението ѝ. Това са сделки за лица, които са компрометирани. Това е срамно, само че е реалност, че ще се случи. ”

„ Движение за права и свободи по тази причина са в ръководството – да си вкарат хора, които 7-8-9 години ще ръководят и ще си ги закотвят вътре ”, счита той.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР