Управляващият директор на М-Спорт Малкълм Уилсън е уверен, че завръщането

...
Управляващият директор на М-Спорт Малкълм Уилсън е уверен, че завръщането
Коментари Харесай

Как ще се отрази на М-Спорт влизането на Форд във Формула 1?

Управляващият шеф на М-Спорт Малкълм Уилсън е убеден, че завръщането на Форд във Формула 1 като сътрудник на Ред Бул, няма да се отрази отрицателно на присъединяване на американския колос в Световния рали шампионат и работата му с английския рали отбор.

Уилсън изясни, че е приказвал с шефовете на Форд Пърформанс преди формалното оповестяване през вчерашния ден и е убеден, че М-Спорт ще има единствено изгоди от това решение.

“Увериха ме, че това няма да се отрази на нашата стратегия в Световния рали шампионат - изясни Уилсън пред Dirtfish. - Ако погледнете колата ни за този сезон, ще видите, че Ред Бул участва на по-голяма повърхност и мисля, че взаимната работа на Форд с Ред Бул единствено ще заздрави партньорството, което имаме ние с тези две компания, ще можем да вършим повече неща дружно. ”
 Официално: Форд се завръща във Формула 1 Официално: Форд се завръща във Формула 1
Уилсън удостовери, че дружно с Форд и Ред Бул ще търсят опция за “обмен на технологии ” сред ралитата и Формула 1, като американският колос ще финансира програмата на Ред Бул Пауъртрейнс за задвижващи системи във Формула 1 от сезон 2026.
 Ред Бул сподели цветовете на RB19 в Ню Йорк Ред Бул сподели цветовете на RB19 в Ню Йорк
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР