Управляващите защитават правата на олигарсите, които диктуват пазара на нефтените

...
Управляващите защитават правата на олигарсите, които диктуват пазара на нефтените
Коментари Харесай

Гечев обяви, че управляващите подкрепят олигарси и намекна за подкрепа за Закона за хазарта

Управляващите пазят правата на олигарсите, които диктуват пазара на нефтените артикули. Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия проф. Румен Гечев пред публицисти.
" Току-що приключиха мненията и гласуванията по Закона за нефтените артикули . на причините ни от европейската процедура те не можаха да отговорят нищо .
Защитават ползите на олигарсите, които диктуват пазара на нефтените артикули . Това си е поредна процедура на ръководещите. Тяхната власт се държи на поддръжката на олигархични кръгове в  България, които ни доведоха до положението, което сме.
Няма вода, децата заболели от рак купуват медикаменти на цени, седем пъти по-високи. Водата е източена, с цел да се въртят мощности и ВЕЦ-ове, които не би трябвало да употребяват питейна вода . Това е една поредна политика на слугуването на олигарсите и мачкане на българския народ ", добави още проф. Гечев.
Той съобщи, че няма по какъв начин тези, които ръководят последните 10 години да търсят виновност в хан Аспарух . Така проф. Румен Гечев отговори на обвиняванията на Валери Симеонов, че са одобрявани лобистки закони за хазарта от времето на Пламен Орешарски.
Във връзка с импортирания от водача на НФСБ Закон за
хазарта, проф. Гечев разяснява: " По принцип с нашата социалистическа идеология би трябвало да поддържаме хората и бизнеса, които основават материални богатства,добавена стойност. Най-сигурният метод за възстановяване на виталния стандарт е доста и качествена работа, а не доста изтъркани талончета ", сподели още проф. Гечев.
" Не виждам за какво ние би трябвало да влизаме в борба сред хора, които печелят десетки милиони. За необятната аудитория е ясно, че тази борба е тъкмо сред такива хората. Работата на Българска социалистическа партия не е да пази ползите на хора от
хазарта. Българска социалистическа партия има други задания. ние се занимаваме със отбраната на ползите на трудещите се. Ние пазиме тези, които основават Брутен народен артикул ", сподели още проф. Гечев, представен от Фокус.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР