Управляващите столицата са длъжни по закон да осигурят сигурността на

...
Управляващите столицата са длъжни по закон да осигурят сигурността на
Коментари Харесай

ГЕРБ-София: Управляващите столицата са длъжни по закон да осигурят сигурността на хората

„ Управляващите столицата са длъжни по закон да обезпечат сигурността на жителите и гостите на София. Вместо това те мълчат и си трансферират отговорността. “ Това беше главната тематика на полемиката, в която се включиха евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, регионалният координатор Даниела Райчева, кметове на региони, народни представители, общински съветници и районни координатори от ГЕРБ-София.

„ По време на ръководството на ГЕРБ и Бойко Борисов мигрантските центрове като този в регион „ Овча купел “ одобряваха най-вече фамилии и деца, които в никакъв случай не са създавали проблеми ”, подчертаха ръководителите на районната конструкция на ГЕРБ в регион „ Овча купел “.

Йордан Тодоров и Борислав Тодоров описаха, че от месеци беседват със свои съкварталци, живеещи в боязън от конфликти с жителите на въпросния мигрантски център, които редовно демонстрират експанзия. Именно жителите на региона са основатели на предприемане на решителни ограничения и заявяване на ясна гражданска позиция.

„ В наглостта си ППДБСС стигнаха до там да питат дали поддръжката ни към нашите съкварталци за осъществяване на цивилен митинг в „ Овча купел “ на следващия ден била политическа и дали не предизвикваме напрежение, питайки къде са кметовете Васил Терзиев и Ангел Стефанов. Именно те са длъжни да обезпечат реда в региона, в който живеем и самите ние…  И тези хора сега ръководят София?! ”, разясниха присъстващите…

„ Ще продължим да бъдем до хората и ще питаме. Затова сме определени. Искаме да помогнем на Васил Терзиев и на „ спасителите “ да си свършат работата, преди да се стигне до по-сериозни произшествия в столицата “, безапелационни са от ГЕРБ-София./Трибюн

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР