Управляващите ще имат много сложна задача. Трябва да се работи

...
Управляващите ще имат много сложна задача. Трябва да се работи
Коментари Харесай

Проф. Георги Момеков: Не е добре всеки да пие антибиотици срещу Ковид 19

Управляващите ще имат доста комплицирана задача. Трябва да се работи с пиари, които знаят по какъв начин се сервира информация по един рационален метод. Това сподели фармакологът проф. Георги Момеков в предаването „ Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

Той уточни, че в България потреблението на доста антибиотици при лекуването на Ковид е всеобщо, само че това се среща и в южните елементи на Европа, даже в по-голяма степен - в Кипър, Гърция, Южна Италия. Бактериална зараза върху Ковид е доста рядка и по тази причина не е добре всеки да пие антибиотици, с цел да не се стига до световна устойчивост. Болестта протича във етапи и лекуването е съгласно положението на пациента, т.е. самостоятелно по преценка на лекарите.

По думите на експерта РНК имунизациите носят доста преимущества. Едно от тях е, че производителите непрекъснато могат да ги трансформират, тъй че да покриват и новите разновидности и това става относително бързо.

Според проф. Момеков при Омикрон евентуално процентът успеваемост на съществуващите в този момент ваксини ще е по-малък, само че при всички положения ще работят. Той счита, че към момента има доста незнайни към новия вид на ковид и по тази причина не трябва да се спекулира.

Лекарство с обещаващи данни дава 89% защита против хоспитализация или гибел и е въз основата на два протезни инхибитора.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР