Управляващите ще имат много големи проблеми, ако продължат да работят

...
Управляващите ще имат много големи проблеми, ако продължат да работят
Коментари Харесай

Хасан Адемов: Ковид добавката трябва да влезе в размера на пенсиите

Управляващите ще имат доста огромни проблеми, в случай че продължат да работят по този метод - този, който стачкува му даваме в допълнение пари. Вместо да търсят решението на казуса, първо оферират финансовия запас и тогава търсят решението на спора. Логиката би трябвало а е тъкмо противоположната. Това съобщи депутатът от Движение за права и свободи и заместник-председател на Комисията по обществена и демографска политика Хасан Адемов пред Българска национална телевизия.

Според него " най-социалният бюджет " трябвало да планува всички въпроси за нарастване на заплатите или всяко едно друго нарастване . В придвижване всяко едно клатушкане на ръководещите в една или друга посока ще сътвори проблем на ръководещите, посочи Адемов.

Той уточни, че политиката по приходите не би трябвало да е на парче, а би трябвало да е осмислена и съгласувана за цялостна политика по приходите за естественото битие на жителите. Как ще се случи реализирането на капиталовите разноски не е ясно, посочи Адемов.
 Омбудсманът с 6 стъпки до Народното събрание за по-справедливи пенсии
Омбудсманът с 6 стъпки до Народното събрание за по-справедливи пенсии

Десетки хиляди пенсионери са се обърнали към Ковачева

Според него проблем няма да има с помощите, до момента в който има епидемиологична конюнктура. Да се надяваме, че държавното управление ще планува в един разсъдък период поддръжката по отношение на коронавирус рецесията, надява се Хасан Адемов. Ковид добавката би трябвало да влезе в размера на пенсиите, с цел да няма терзания. Хасан Адемов желае да се промени златното швейцарско предписание в ДОО.

Съществени промени сред първо и второ четене в Закона за държавното публично обезпечаване не са планувани. Философията на бюджета би трябвало да е поддръжката на уязвимите групи. Управляващите не откриха спомагателни 20 млн. лева с цел да поддържат хората с уврежданията, уточни Адемов.

Темповете на повишаване на инфлацията са притеснителни за Хасан Адемов, както и заложения недостиг в бюджета.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР