Управляващите се събраха на среднощен Коалиционен съвет късно снощи. Основните

...
Управляващите се събраха на среднощен Коалиционен съвет късно снощи. Основните
Коментари Харесай

Какви са резултатите от коалиционния съвет?

Управляващите се събраха на среднощен Коалиционен съвет късно нощес. Основните тематики - актуализацията на бюджета и Плана за възобновяване и резистентност. Повече информация за резултатите се чака да излезе през днешния ден. Ето какво споделиха преди да влязат на съвета Владислав Пенев от Демократична България и Станислав Балабанов от Има Такъв Народ.

" Доколкото разбрахме днешната среща ще е на тематика проектът за възобновяване и резистентност защото с цел да тръгнат средствата от европейския съюз, разБрахме че националното заседание до края на годината би трябвало да осъществя редица законопроекти като юридическа гаранция за тези средства. Така че може би довечера диалогът ще е по-скоро експертен ", съобщи Станислав Балабанов от " ИТН ".

" Следващата седмица би трябвало да бъде всене в Народното събрание обновеният бюджет, това е работа на Министерски съвет, уповавам се да съумеят доколкото антикризисните ограничения са съгласувани сред съдружните сътрудници още преди няколко седмици, ние ги обявихме тъй че не виждам проблем в това ", добави Владислав Панев от " Демократична България ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР