Управляващите са в паника и направиха всичко възможно да лишат

...
Управляващите са в паника и направиха всичко възможно да лишат
Коментари Харесай

Проф. Румен Гечев: Разговорът за успехите на Борисов приключва с първото място по смъртност

„ Управляващите са в суматоха и направиха всичко допустимо да лишат опозицията от това да се среща с гласоподавателите си по време на акцията “, съобщи претендентът за депутат от „ Българска социалистическа партия за България ” проф. Румен Гечев пред Fakti.bg. Той акцентира, че акцията на левицата се концентрира в обществените мрежи.
По думите му, България е преди всичко в Европа и на второ място в света по смъртност от Ковид-19.
„ Тук диалогът за триумфите на Борисов завършва. Въпреки локумите, които разтягат, съгласно данните излиза, че България се намира в пагубно положение. Окупирали сме и първите места по престъпност, корупции, измами. На ръководството на ГЕРБ се слага слаба оценка на всички места ”, акцентира Гечев.
Според него организацията на ръководещите по имунизирането на жителите, които желаят да получат ваксина, е несполучливо. Проф. Гечев сподели още че Европейската комисия е развенчала лъжите на Борисов: „ Оказва се, че сме декларирали единствено част от полагащата ни се квота ваксини. От изнесените данни излиза още, че България се е отказала от нейната квота върху другите ваксини – в интерес на тази на „ Астра Зенека “.
По мотив шпионския скандал от последните дни, Гечев разяснява: „ Това е нещо, което е ориентирано против Русия, а не против България. България извършва ролята на сценичен участник, тъй като българското държавно управление е най-послушното от страна-членки на Европейски Съюз пред Съединени американски щати ”.
„ Рискът да отидеш да гласуваш е толкоз огромен, едвам отидеш да си купиш самун или мляко от магазина. А при вземането на съответните ограничения, рискът е най-малък. Когато става дума за избор на парламент, който кове законите на България мисля, че е честен дълг на всеки жител да гласоподава ”, заключи Гечев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР