Управляващите са купували с 30% газ по-скъпо. Те пак са

...
Управляващите са купували с 30% газ по-скъпо. Те пак са
Коментари Харесай

Делян Добрев с нови разкрития за схеми при доставките на газ за България


Управляващите са купували с 30% газ по-скъпо. Те отново са купували от „ Газпром “, само че през медиатори. Имам и фактурите за това. Те са купували газ от румънския „ Газпром “. Докладите на ДАНС споделят, че е имало финансови преводи към офшорки. Това съобщи лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в Хасково  в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

„ На мен са ми ясни всичките им опорки. Не знам дали на „ Капитан Андреево “ е имало нитрати, мощно се колебая, тъй като първо до момента те не са споделили нито една истина. Няма един нов път или нова автомагистрала, нито една закърпена дупка “, посочи той.

Във връзка с обвиняванията за минали камиони със зеленчуци с нитрати, Добрев съобщи: „ Между 95 и 97% от камионите отиват в Европа, т.е. на всеки 30 камиона един остава в България. Как от тези 29 камиона дневно в Европа никой не видя 10 години, че има краставици и домати с нитрати? Имаме информация, че ОЛАФ проверява сигнал за минали 550 ТИР-а с облекла вместо тухли през „ Капитан Андреево “ и това е станало през последните 10 месеца. Това са аргументите да нямам доверие на опорките им. През последните месеци се заловиха огромни количества опиати и тютюн. Откъде са минали – отново през „ Капитан Андреево “, разгласи.

Той напомни изказванията на служебният вътрешен министър за следствие на покупко-продажбите с газа. „ Министър Демерджиев сподели, че Рашков не е правил нищо по нашия сигнал, до момента в който е бил вътрешен министър. Сега Министерство на вътрешните работи и ДАНС работят “.



„ Ако вземем резултата на инфлацията ние сме обеднели с 9%. В Европа инфлацията е на половина. Тук тя беше изпусната и стана причина за обедняването на българите “, заключи кандидат-депутатът на.

„ Оттук-нататък следва да се направи интернационален търг за доставка на природен газ. Предстои арбитраж пред България, по тази причина не ми се желае да приказвам по тематиката. Защо още през март или април не стартираха интернационален търг за доставка на природен газ? За да купуват от медиатори. „ Газпром “ потвърди, че е обезсърчителен снабдител. Второто, което би трябвало да създадем е да удължим схемата за отплата на бизнеса. Това предложение беше на и в случай че не беше признато от Народно събрание стопанската система на България щеше да банкрутира. Цената на газа ще падне, в случай че стартират доставките по интерконекторът с Гърция. Третото нещо, което би трябвало да се направи в незабавен порядък е, да се наложи мито на уралския петрол. От февруари месец уралският петрол е паднал с 40% “, сподели и сподели данни за това.



„ Няма да управляваме с партии, които нямат евроатлантическа коалиция “, безапелационен бе той.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР