Управляващите раздават националното богатство като за последно. За пореден път

...
Управляващите раздават националното богатство като за последно. За пореден път
Коментари Харесай

Нинова: И концесията на Летище София ли е задкулисна сделка?

" Управляващите раздават националното благосъстояние като за последно. За следващ път ръководещите трансформираха закона, с цел да облекчат даването на Летище " София " на концесия. Това е разпределяне на националното благосъстояние като за последно ". Това сподели ръководителят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред БСТВ, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

Тя разяснява, че има стратегически обекти от националната сигурност, които би трябвало да останат държавна благосъстоятелност, а Летище " София " е подобен обект. " Внесохме закон, с който да бъде неразрешено концесионирането на летища, плажове, значима инфраструктура. Беше отритнат от ръководещото болшинство. Не единствено това, само че в този момент трансформират закона, с цел да дадат по-лесно летището ", безапелационна бе Нинова.

Лидерът на социалистите сподели още, че има три въпроса към новата тройна коалиция ГЕРБ, Движение за права и свободи, Оперативна програма. " Към Движение за права и свободи - в случай че опрощаване отговорностите на мюфтийството е въпрос на национална сигурност, най-голямото летище на България не е ли въпрос на национална сигурност? Към ГЕРБ - вярна ли е информацията, че зад един от концесионерите стои турска компания? И това ли е част от договорка? Към Оперативна програма - къде сте? Защо мълчите? Властта ли ви е по-сладка или националният интерес? Преди време заявих: в случай че народът ни даде доверие да управляваме, ще отменим концесията. Потвърждавам го още веднъж ", сподели още Корнелия Нинова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР