Управляващите подготвят вдигане на данъци и замразяване на социалните разходи.

...
Управляващите подготвят вдигане на данъци и замразяване на социалните разходи.
Коментари Харесай

Нинова: Управляващите подготвят вдигане на данъци и замразяване на социални разходи

Управляващите приготвят повдигане на налози и заледяване на обществените разноски. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Ямбол. Според нея това е и повода болшинството да желае отсрочване на внасянето на държавния бюджет в Народното събрание. Като по думите й това е голяма неточност.

Приемането на държавната финансова рамка би трябвало да стане до края на годината

Лидерът на социалистите счита, че отлагането на работата по бюджета за следващата година е “бомба със закъснител ”, предава БНР.

“Голяма неточност вършат с отлагането, няма да има задоволително време – ще го претупат. Мнозинството работи надменно.Смятаме, че го направиха съзнателно, с цел да скрият от хората, че са планували повдигане на налози и орязване на обществени разноски ”.

Допълнителни средства за справяне с мигрантите

Депутатите на Корнелия Нинова считат, че е належащо в бюджета за идната година да бъдат заложени спомагателни средства за крайграничните общини, където мигрантският напън е най-силен.

“Трябва да се подготвим за голям мигрантски напън, това значи обаче планувани пари в бюджета, който ни следва да приемем, доста по- огромно внимание към граничните общини, при големия напън на мигрантска вълна, след експлоадирането на войната в Израел ”.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР