Управляващите опитват да покрият контрабандата, не да я разкрият. Със

...
Управляващите опитват да покрият контрабандата, не да я разкрият. Със
Коментари Харесай

Лидерът на ВОЛЯ: Ефектът "Марешки" се отрази благоприятно върху икономиката на страната



Управляващите пробват да покрият контрабандата, не да я разкрият. Със основаването на Комисия за наблюдаване на приходните организации, сивия бранш и контрабандата пуснахме вълка да пази стадото. Става дума за Емил Димитров - Ревизоро. Този човек, в случай че имаше качества да се бори с контрабандата, щеше да стане началник на Митниците, не да го уволняват. Това сподели водачът на ВОЛЯ Веселин Марешки в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

Бизнесменът бе безапелационен, че резултатът "Марешки " се е отразил удобно върху стопанската система на страната. По думите му преди да влезе в бизнеса с горива към 1 милиард лв. доходи са изтичали в сивия бранш. „ Когато ние се показваме на пазара приходите на Агенция „ Митници “ се покачиха приблизително със 7%. Това демонстрира, че ние оказваме помощ за осветляване на пазара за горива. Мога ли 25 година да продавам горива и никой да не ме хване? Сега Ревизоро щял да ме хване. Проблемът не е в Марешки “, безапелационен бе той.

„ От 900-те бензиностанции, които крият обороти няма мои бензиностанции “, безапелационен бе водачът на ВОЛЯ.

Според него Комисията „ Ревизоро “ е основана, с цел да може Емил Димитров да хвърля глупости в ефир.

Веселин Марешки разяснява и обстановката с депутата от ГЕРБ Делян Добрев Делян Александров Добрев е роден в град Хасково. Той приключва висшето си... към профила. „ Ако желае да си тръгне, ще го направи. Никой не може да го задържи в Народно събрание принудително. Не са отговорни хората по места, защото рибата се вмирисва откъм главата “, акцентира Марешки. „ Всички политически назначения би трябвало да са осветени, с цел да не могат да мародерстват “.

Той подсети, че са дали обещание да бъдат прожектора против нередностите. По негово предложение всеки народен представител трябвало да заявява своите родственици и близки, назначени по места. „ В моята партия нямам родственици. Във компаниите ми нямам назначен родственик на високо равнище “, увери Марешки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР