``Управляващите няма да си разтурят колибката, преди да орежат правомощията

...
``Управляващите няма да си разтурят колибката, преди да орежат правомощията
Коментари Харесай

Слави Василев: Управляващите няма да си разтурят колибката

``Управляващите няма да си разтурят колибката, преди да орежат пълномощията на президента да основава политическа опция и да предлага състав на служебния кабинет, какъвто той реши, с цел да си подсигуряват по този метод успокоение. Направят ли това - притеснявам се, че ще стигнем досега, в който Делян Пеевски ще бъде министър председател на България.``

Това съобщи пред БНР политологът Слави Василев.

" Ще отрежат крилата на президента Румен Радев, с цел да може той да не лети високо в полето на политическата опция, с цел да си гарантитрат успокоение ", добави още той.

``Николай Денков е фиктивен министър председател, а същинският човек, който е с възходяща тежест и престиж, е Делян Пеевски ", безапелационен беше Василев.

" Помните, че Пеевски беше като антихриста на новия съвременен път, по който България трябваше да тръгне с обещанията от актуалните ръководещи от Политическа партия. Парадоксът е, че тъкмо те направиха по този начин, че господин Пеевски освен да ръководи страната подмолно, само че и към този момент да се приказва за негова позиция на постоянен министър-председател. Хората към този момент би трябвало да схванат, че съвсем отвратително е ситуацията в страната ", посочи Василев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР