Управляващите не опровергаха фактите. „Вотът на недоверие беше успешен. От

...
Управляващите не опровергаха фактите. „Вотът на недоверие беше успешен. От
Коментари Харесай

Стоян Мирчев: Вотът на недоверие беше успешен

Управляващите не опровергаха обстоятелствата. „ Вотът на съмнение беше сполучлив. От ГЕРБ се пробват да внушат противоположното, тъй като не сме употребявали цялото време на говорене в Народно събрание. Те въобще не слушаха какво приказваме и не опровергаха причините и обстоятелствата ни. " Това сподели националният представител от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България " Стоян Мирчев по БНР.

Той добави, че ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова е говорила 23 минути и е изказала ясно тезите, подкрепени с доказателства. „ Целта на вота не е единствено и само да събаря една или друга власт.

Той е инструмент на парламентарното ръководство да сложи един проблем, с цел да може да се дискутира. Проблемът е, че ГЕРБ нямаха сили и тези да оборят това, което представихме пред обществото.

Ако гледаме новините вечер, половината излъчвания са свързани с закононарушения в страната ", посочи той. „ Вотът сложи един главен въпрос- че над 80% от българите са жертви на закононарушения поради неналичието на сигурност у нас ", сподели още Мирчев. Той изясни, че сега в системата на Министерство на вътрешните работи има кадрови дефицит.

„ Управляващите настояват, че били назначени към 2000 нови служители на реда, само че не споделят, че толкоз са напуснали системата. Прикриват, че издръжката на един пандизчия е над 1000 лв., а заплатата на един надзорник е под тази сума. В Министерство на вътрешните работи, при Борисов, казусът е с политическото му управление.

Първо беше назначен един физкултурник- Цветанов, след това един социолог- Бъчварова, а в този момент един военен- Радев. Нито един от тях не схваща какви са същинските проблеми на тази система и хората напущат обезверени ", разяснява той.

Народният представител удостовери, че Българска социалистическа партия към този момент работи по нов избор на съмнение. Той напомни, че левицата е опция на това ръководство и е внесла над 35 законопроекта в Народно събрание, както и че има най-вече парламентарни въпроси към министрите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР