Управляващите играят ad hoc, отваря им се възможност – скачат

...
Управляващите играят ad hoc, отваря им се възможност – скачат
Коментари Харесай

Любомир Стефанов: Управляващите играят ad hoc, всичко потъна в мъгла

" Управляващите играят ad hoc, отваря им се опция – скачат върху нея. Липсва тактика. " Това сподели в изявление за БНР Любомир Стефанов, политолог и учител в Нов български университет.

Политологът е на мнение, че липсват дълготрайни ограничения, а виждаме ограничения " тук и в този момент ", които нямат небосвод и не ги виждаме " на 6, 12, 24 месеца ".

" Не усещаме следизборното съглашение да е осъществено в пълнокръвна, сбъдваща се управническа тактика. Всичко потъна в мъгла и нещата започнаха да се случват ден за ден. "

" Има Такъв Народ си носят кръста и той е обвързван с политическото задължение, което сами си навлякоха от предходната година. Няма метод да нямат комплекс за непълноценност и за пропуснати благоприятни условия ", означи Стефанов в предаването " Преди всички ".

По думите му сме в " тълпа от рецесии, рецесия върху рецесия ".

" Това откупване от всевъзможни протестиращи ползи на гражданското общество е остаряла българска традиция. Не е измислена от през вчерашния ден и не е измислена от ГЕРБ ", разяснява Стефанов. Според него това не е потребно, тъй като основава неверно усещане по какъв начин се ръководи страната.

Не е вярно властта на всеки, който изиска нещо, незабавно " да му затъква устата с нещо ", акцентира Любомир Стефанов.

По думите му би трябвало да се оказва помощ на тези, " които са на ръба на изпадането, да не бъдат маргинализирани ".

" Държавата оказва помощ на всеки съгласно потребностите му, а не съгласно желанията му. Сега излиза наяве какъв брой доста митологеми и брадати неистини са бродели в нашето пространство по отношение на съветския газ ", посочи още Стефанов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР