Управляващи и опозиция за пореден път си размениха обвинения за

...
Управляващи и опозиция за пореден път си размениха обвинения за
Коментари Харесай

ГЕРБ обвини БСП и ПЕС, че стоят зад Гинка Върбакова

Управляващи и съпротива за следващ път си размениха обвинявания за това кой стои зад купувача на ЧЕЗ Гинка Върбакова.

" Зад Гинка Върбакова стоят освен Българска социалистическа партия, а и ПЕС. Не различен, а Моника Йосифова е създателят на атачмънта в прессъобщението от купувача на ЧЕЗ. Това са имената, с които стана известна актуалната брачна половинка на ръководителя на ПЕС и някогашен ръководител на Българска социалистическа партия Сергей Станишев. Една дребна техническа неточност ви  издаде “, съобщи Гърневски ", съобщи в декларация от парламентарната естрада депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски. 

ГЕРБ упрекнаха социалистите, че към този момент втора седмица нагнетяват напрежение в обществото с " истеричните си неистини, че държавното управление и персонално министър председателят Бойко Борисов стоят зад договорката сред ЧЕЗ и Гинка Върбакова ". Гърневски разгласи, че през вчерашния ден се е появила писмена диря, която ясно е посочила кой стои зад " Инерком " и това Българска социалистическа партия и ПЕС през Моника Йосифова. 

" Сега стана ли ви ясно, уважаеми сътрудници, кои са гадовете? Вчера Корнелия и шайката ѝ ги търсиха на площад " Независимост ", а те се оказаха още веднъж на " Позитано ". По-цинични и по-нагли от всеки път ", сподели още депутатът от ГЕРБ.

Отговорът на Българска социалистическа партия не закъсня. От парламентарната естрада социалистът Драгомир Стойнев разгласи, че думите на Спас
Гърневски са били подправени вести и добави, че  " всеки народен представител би трябвало да се срами от изказвания като това ", а не да приветства сходни изявления. Той сподели още, че в БСП няма политик, който да си разреши в името на персоналния си интерес да руши този на страната.

" Вие в действителност превръщате тази свещена естрада в селска седянка. Силно имам вяра, че сме определени да осъществим една цел, а тя е просперитета на българската страна и възстановяване на благополучието на българските жители ", обърна се Стойнев към ГЕРБ. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР