Управляващата в Гърция Коалиция на радикалната левица Сириза осъди използването

...
Управляващата в Гърция Коалиция на радикалната левица Сириза осъди използването
Коментари Харесай

Сириза осъди насилието в Каталуния

Управляващата в Гърция Коалиция на радикалната левица " Сириза " осъди потреблението на мощ против участниците в референдума за самостоятелност в Каталуния, съобщи БГНЕС.
" Потискането и насилието над жителите е неоправдателен и властнически избор, който единствено налива масло в огъня, само че не взема решение проблемите. Единственият път е демократичният разговор. Това е единственият вид в подтекста на европейските полезности ", се споделя в заявление на пресцентъра на " Сириза " за събитията в Испания.
След случилото се в Каталуния, в този момент се чака реакцията на локалния парламент. Припомняме, че каталунските управляващи оповестиха, че в случай че на референдума надделее " да ", то до 48 часа ще бъде оповестена самостоятелност. Испанският министър председател Мариано Рахой към този момент изрично съобщи, че референдум за самостоятелност в Каталуния не е извършен. Засега испанският крал Фелипе към момента не е приказвал по тематиката, откакто третата по мощ партия в Генералните кортеси (испанския парламент) " Подемос " изиска оставката на Рахой поради насилието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР