Управляващата Сръбска прогресивна партия /СПП/на президента Александър Вучич обучава партийните

...
Управляващата Сръбска прогресивна партия /СПП/на президента Александър Вучич обучава партийните
Коментари Харесай

Вучич обучава съпартийците как да мразят и да заплашват опозицията

Управляващата Сръбска прогресивна партия /СПП/на президента Александър Вучич образова партийните си деятели по какъв начин да ненавиждат съперниците си.

На територията на цялата страна се провеждат специфични семинари, на които “преподаватели ” образоват деятелите на Вучич по какъв начин да “хейтват ” в обществените мрежи водачите на опозицията Драган Джилас, Боян Пайтич и Зоран Живкович. “Снимки от семинара бяха оповестени на формалната страница на СПП, само че през нощта бяха свалени ”, описа ръководителят на Общинския съвет на Алибунар Предраг Белич. Той разгласява част от фотосите от “обучителния семинар ”.

“Това е най-красноречивото доказателство за съществуването, във всеки един град и община, на десетки, а някъде и на стотици тролове, които са обучавани да псуват, да бият, да наскърбяват и да заплашват всеки един, който се осмели да подлага на критика режима ”, сподели пред “Данас ” ръководителят на Демократическата партия Боян Пайтич.

“Всичко това става с парите на сръбските жители ”, сподели от своя страна Зоран Живкович, водач на Нова партия и някогашен министър председател на Сърбия. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР