Управляващата партия показва лековато поведение. От комисията за изтребителите не

...
Управляващата партия показва лековато поведение. От комисията за изтребителите не
Коментари Харесай

Таско Ерменков: Румен Радев ще даде достоен отговор за изтребителите

Управляващата партия демонстрира лековато държание. От комисията за изтребителите не посмяха да влязат в едно намерено стълкновение с президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила. Опитаха се да замазват нещата.

Това сподели в предаването "Беновска пита " по Канал 3 депутатът от "БСП за България " Таско Ерменков. "За изтребителите имаме изпратени три предложения. И на трите компании се вкарва изискването, че би трябвало да има разсрочено заплащане. Две от компаниите одобряват, а F-16 отхвърлят. Това е довело до решението за отпадане на тяхната оферта, тъй като има решение на Народното събрание. Виновни за тази бъркотия са политическите управления на Министерството на защитата и ненапълно Народното събрание. За Българска социалистическа партия казусът в армията е кадрови. На това би трябвало да се акцентира, а не на самолети и кораби. Не желая да давам отговор от името на президента Румен Радев. Аз си мисля, че той като заслужен офицер и човек ще даде най-хубавият отговор на тематиката за изтребителите "Грипен ". Не мога да давам ум на президента, само че съгласно мен той би трябвало да направи изказване по тематиката ", сподели още Ерменков.

"От Българска социалистическа партия сме подготвени да напуснем Народното събрание. Това ще стане, когато бъдат прекрачени и последните граници от ръководещите. За мен е доста по-добре да сме отвън Народното събрание, в сравнение с да седим вътре и да симулираме мимикрия на народна власт ", разкри аленият народен представител.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР