Управляващата мафия се провали в опитите си да всее раздормежду

...
Управляващата мафия се провали в опитите си да всее раздормежду
Коментари Харесай

Отровното трио и гражданите: Получаваме шанс да се съсредоточим върху основния проблем на страната ни |

Управляващата мафия се провали в опитите си да всее раздормежду главните опозиционни субекти. Партиите и сдруженията представлявани от господин Слави Трифонов, господин Христо Иванов и съдружните му сътрудници, както и от госпожа Мая Манолова и партиите, застанали зад нея, ще си сътрудничат за надзор над честния избирателен развой. Това декларират от Отровното трио в позиция до медиите.

" Ние, от „ Отровното трио и жителите “, показваме своето задоволство от обстоятелството, че Борисов ясно разпознава кой ще нападна – посредством избори - олигархичната му власт, само че напъните му за разделяне не съумяха. Той няма да спре и всички ние го знаем. Борисов не може да бъде почтен състезател и единствено дружно можем да се надигнем против машината на страната, употребена за кавга с непослушните ", написа в позицията.

„ Отровното трио “ и жителите считат, че последните изказвания на „ Демократична България “ и „ Изправи се.БГ “, както и в началото декларираната позиция на партия „ ИТН “, дават късмет за огромна смяна в страната и опция за реализиране на консенсус в бъдещия парламент към стратегическите задания, свързани с връщането на свободата, народна власт и правовия ред.

" Усилията си костват и идва време, в което всеки от нас ще почита мнението на другия и получаваме късмет да се съсредоточим за офанзива против главния проблем за страната ни, както го правеха жителите по площадите на България и света в продължение на месеци. Съдбата на страната е по-важна от обособените ползи на всеки един и пристигна време, в което можем да го потвърдим! ", приключват обръщението си от Отровното трио.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР