Управляващата Консервативна партия в Обединеното кралство е в безпорядък, след

...
Управляващата Консервативна партия в Обединеното кралство е в безпорядък, след
Коментари Харесай

Обединеното кралство публикува законопроект за спешни случаи, за да разреши план за депортиране в Руанда

Управляващата Консервативна партия в Обединеното кралство е в хаос, откакто държавното управление разгласява ексклузивен закон, целящ да позволи напредъка на спорна скица за депортиране в Руанда.

Позицията на министър-председателя на Обединеното кралство Риши Сунак изглеждаше уязвима в сряда, откакто министърът на имиграцията Робърт Джерик подаде оставка заради „ съществени несъгласия с посоката “ на политиката на държавното управление по отношение на имиграцията.

„ Законопроектът за сигурността на Руанда “ има за цел да преодолее решението на Върховния съд на Обединеното кралство от 15 ноември, което откри, че препоръчаната от държавното управление скица за изпращане на хиляди търсещи леговище и мигранти в източноафриканската страна е противозаконна.

Проектозаконът, който счита Руанда за безвредна страна и би трябвало да бъде прокаран бързо през Камарата на общините, заобикаля някои раздели от Закона за правата на индивида (HRA) и „ всяка друга наредба или предписание на вътрешното право и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР