Управляващата коалиция ще остане привидно стабилна. Това каза в интервю

...
Управляващата коалиция ще остане привидно стабилна. Това каза в интервю
Коментари Харесай

Юрий Асланов: Управляващата коалиция ще остане привидно стабилна

Управляващата коалиция ще остане видимо постоянна. Това сподели в изявление за Агенция „ Фокус " социологът Юрий Асланов във връзка идното начало на новия политически сезон.

„ Във всеки случай ръководещата коалиция няма да се разпадне поради пожелан избор на съмнение. Ако се случи подобен разпад, той ще се случи по вътрешни аргументи, а не под външни. Като под външни имам поради офанзивите на опозицията. Според мен обединението към този моменти най-малко в обозримо бъдеще в идната година ще остане видимо постоянна. Под видимо имам поради, че вътрешно ще има заварка, която ще я задържи цяла. Привидността е в това, че ръководещата коалиция не се употребява с всеобщо доверие на жителите ", сподели още Асланов.

Според него и това няма да докара до нейния разпад и рухване на държавното управление. „ Що се отнася до това кой би могъл да провокира огромни земетресения в политиката, това са главно две политически сили. Това е водещата ръководеща групировка ГЕРБ и Движение за права и свободи, тъй като стабилността на сегашната ръководеща коалиция зависи от тези два фактора. Втората групировка не влиза в ръководещата коалиция най-малко официално, само че явно я поддържа ", добави още социологът.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР