Управляващата коалиция продължава да се тресе. Евродепутатът социалист Петър Витанов

...
Управляващата коалиция продължава да се тресе. Евродепутатът социалист Петър Витанов
Коментари Харесай

КОАЛИЦИЯТА СЕ ТРЕСЕ: Петър Витанов пита Нинова подкрепя ли оставката на Стефан Янев

Управляващата коалиция продължава да се тресе. Евродепутатът социалист Петър Витанов пита лидерката си Корнелия Нинова поддържа ли оставката на Стефан Янев от поста боен министър.

„ Стефан Янев не дезертира с отхвърли си да подаде оставка. Искането за отстраняването на военния министър, по думите на премиера, е станало със единодушието на водачите от всички партии в обединението. “ Това мнение показва Петър Витанов, който е началник на Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент.

Той пита, представен от " Трибюн ", дали управлението на Българска социалистическа партия са подкрепили настояването на „ демократичните сили “ в ръководещата коалиция да бъде отхвърлен „ генералът от българската войска “. По думите на Витанов военният министър Стефан Янев е защитил желанието на България да е от страните, които вземат решения, а не от тези, които упражняват непозната воля.
свързани новини63348преди 4 часа68640преди 6 часа
„ Решението за даване на военно-логистична помощ за Украйна се оказа в контраст на заявеното от Българска социалистическа партия часове по-рано, а точно ограничение на българското присъединяване в спора единствено до филантропична поддръжка “, написа още Витанов.

Евродепутатът от алените добавя, че е неписано предписание по време на война всички да лъжат. „ Въпросът е за какво това се приема за обикновено “, споделя още Витанов.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР