Управляващата коалиция на Бенямин Нетаняху е застрашено“, според оценка на

...
Управляващата коалиция на Бенямин Нетаняху е застрашено“, според оценка на
Коментари Харесай

Управлението на Бенямин Нетаняху е „застрашено“, се казва в доклад на американското разузнаване

Управляващата коалиция на Бенямин Нетаняху е „ застрашено “, съгласно оценка на американското разузнаване, която акцентира всеобщите митинги против премиера на Израел и вероятността за идни избори.

Заключенията по отношение на несигурната политическа позиция на Нетаняху бяха част от отчета на американската разследваща общественост за „ годишната оценка на заканите “ в понеделник, който отразява „ груповите прозрения “ на разследващите организации на Вашингтон.

“ Жизнеспособността на Нетаняху като водач, както и неговата ръководеща коалиция от крайнодесни и ултраортодоксални партии ... може да е в заплаха “, се споделя в оценката.

Той добави, че недоверието към дългогодишния министър председател, което беше високо даже преди офанзивите на Хамас от 7 октомври и офанзивата на Израел в Газа, „ се задълбочи и разшири в обществото “.

Подкрепата на Нетаняху понижа вследствие на кървавата офанзива на Хамас против еврейската страна, като както дясната му партия Ликуд, по този начин и ръководещата ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР