Управляващата коалиция е стабилна, обявиха от ГЕРБ. Повод за искри

...
Управляващата коалиция е стабилна, обявиха от ГЕРБ. Повод за искри
Коментари Харесай

ГЕРБ: Управляващата коалиция е стабилна

Управляващата коалиция е постоянна, оповестиха от ГЕРБ. Повод за искри сред тях станаха вчерашните думи на Валери Симеонов, че министър председателят Борисов " го е изработил " за втория въжен превоз на Банско.

В смешки и закачки през днешния ден тематиката за раздора в обединението беше изместена и неглижирана.

„ От други парламентарни групи споделят – малко станахте като италианско семейство, доста по този начин шумно. Убеден съм, че всичко ще бъде наред. Правителството е устойчиво, болшинството е устойчиво и сплотено”, съобщи Цветан Цветанов.

„ И да има различия, разнообразни гледни точки, и да има и спор и разнообразни визии по една и съща тематика, по какъв начин да чакаме обратното”, разяснява Томислав Дончев.

Именно Валери Симеонов беше вносител на отсрочената точка за втория въжен превоз на Банско. Очаква се тя да се гледа на 28 декември, на последното съвещание на министрите за годината.

Затова и екологичният министър не има вяра ръководството да се разклати.

„ Не мисля, че има такава заплаха, още повече, че за втория въжен превоз на Банско виждам, че има доста значителен консенсус”, сподели министър Нено Димов.

Вчера в Брюксел министър председателят Борисов разгласи, че се отнася с почитание към своите заместници и е подготвен да стане вносител на точката за Банско.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР