Управляващата коалиция е стабилна, има добър синхрон в Народното събрание.

...
Управляващата коалиция е стабилна, има добър синхрон в Народното събрание.
Коментари Харесай

Управляващата коалиция била стабилна

Управляващата коалиция е постоянна, има добър синхрон в Народното събрание. Това съобщи пред публицисти депутатът от " Продължаваме промяната " Росен Костурков, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Според него, поради съдружното съглашение по-лесно се държи вярната посока, макар че от време на време представителите на обособените партии гласоподават друго. 

" Парламентарната работа върви добре, макар че опозицията прави опити с процедурни хватки да ни забавя " - разяснява Костурков. 

Той съобщи, че не е сюрпризиран от случилото на Шипка, тъй като знае по какъв начин се държат и каква е риториката на депутатите от " Възраждане " в Народното събрание. Смята, че не е било мястото да се реагира по този метод на българския народен празник, само че това е държането на " Възраждане ".

Предстои да бъде учредена партия " Продължаваме промяната ", като въпросът е чисто механически. От встъпването в служба на държавното управление на 13 декември непрекъснато се влиза от рецесия в рецесия и няма време за партийно строителство, изясни Костурков. Формацията, съгласно него, и в този момент действа като партия и не му е ясно за какво би трябвало да се записва и за какво да се бърза. 

Подробности гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР