Управляващата коалиция днес започна нова битка - с опозицията и

...
Управляващата коалиция днес започна нова битка - с опозицията и
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Нова КЗК, нов СЕМ, ново ръководство на градския транспорт?

Управляващата коалиция през днешния ден стартира нова борба - с опозицията и може би сама със себе си. " Продължаваме промяната ", Българска социалистическа партия, " ИТН " и " Демократична България " внесоха на първо четене промени в разпоредбите за управлението на Комисията за защита на конкуренцията, които към този момент провокираха отпор от ГЕРБ и Движение за права и свободи. Ловката съпротива обаче не изпусна шанса да внесе разкол измежду ръководещите, намеквайти на Има Такъв Народ, че ще бъдат неодобрени от сътрудниците си, както се случи и със Съвет за електронни медии и Българска народна банка.

Съветът за електронни медии пък организира своето първо съвещание в нов състав, в което на фокус бе реалити формата " Ергена " по бТВ. Според председателката Соня Момчилова, в миналото кадър на Слави Трифонов и създател на класики на Ку-Ку като " Ще ти скъсам г*за " счете предаването за просташко, сексистко и обидно за дамите - и би трябвало да бъде глобено. Това става тъкмо ден преди финала на шоуто.

Борис Бонев и " Спаси София " пък накараха столичани да се замислят дали не се нуждаят от нови ръководители в градския превоз. Техните заплати са сходни или по-големи от депутатските, а общо 20 началници костват над 1 млн. лева на бюджета на Столична община, разкри гражданската организация.

Президентът Румен Радев се възмути на немското издание " Дойче Веле ", което съгласно него разгласило погрешни изказвания за политическата му кариера. Става дума за изчерпателен материал на лекар от източноевропейска история, вид журналистически род, за който не се желае право на отговор - само че това не стопира българският държавен глава да се оплаква, че не е получил подобен.

Българската евродепутатка Ева Майдел пък упрекна Европейски Съюз в двуличие във връзка внасянето на съветски горива - като посочи, че въпреки да имат желанието да глобяват агресора, а България и Полша към този момент са отрязани от " Газпром ", към момента доста страни в Съюза купуват горива от режима на Путин.

Русия пък се оплака от един погубен граждански край границата с Украйна - водач на камион, доставящ до цех за спиртни питиета. Същата Русия за последните три месеца умъртви 3752 цивилни, от които 250 деца, по публични данни на Организация на обединените нации.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР