Управляващата коалиция бързаще да изпълни графика на задкулисието. Това написа

...
Управляващата коалиция бързаще да изпълни графика на задкулисието. Това написа
Коментари Харесай

Гешев: Управляващата коалиция бързаще да изпълни графика на задкулисието

Управляващата коалиция бързаще да извърши графика на задкулисието. Това написа някогашният прокурор Иван Гешев. Той насочи остри рецензии към ръководещото болшинство в Народното събрание посредством профила си във Facebook.

„ Официално ръководещата коалиция, която импровизирано не е коалиция, съобщи, че Висшият правосъден съвет е нелегитимен и не може да избира нов основен прокурор. Но същият този Висш съдебен съвет съгласно същата тази коалиция бил законен да ме в профил като основен прокурор “, написа във Facebook някогашният основен прокурор Иван Гешев.

По думите му Закон за съдебната власт към този момент не съставлява интерес за „ публично ръководещата коалиция ”

Той дефинира всичко това като „ бързане да се съблюдава графика на задкулисието “.

Снимка: bTV

„ Трябваше да се изпревари решението на Конституционния съд, което да спре процедурата против мен. Явното тъпчене на законите и разпоредбите към този момент не се прикрива даже от обикновено възпитание “, написа още той.

Според Атанас Славов това би трябвало да се направи от Пленума на Висшия правосъден съвет, а не от колегията

Според Гешев „ може би, тъй като презрението към българския народ и възприятието за безотговорност ги кара да мислят, че хората не виждат или не ги интересува това “. „ Или може би, тъй като считат, че към този момент са възстановили тоталитарните времена “, се споделя още в обявата му.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР