, управляван от Деян Стойков, беше безмилостен с на Кай

...
, управляван от Деян Стойков, беше безмилостен с на Кай
Коментари Харесай

ЦСКА-София беше безмилостен с Лудогорец в WINBET е-футбол лига

, ръководен от Деян Стойков, беше безсърдечен с на Кай Шаленберг, побеждавайки го с 9:1 в мач от топ 14 на WINBET е-футбол лига. Срещата беше излъчена нощес по Sportal TV. В воин за " алените " се трансформира, който означи 6 от деветте попадения, а 3 от тях бяха след осъществявания на дузпи. Нападателят на ЦСКА-София откри резултата в 12-ата минута след осъществяване на углавен удар, а след попадения в 34-ата и 35-ата минута оформи хеттрик.

Последва автогол на (38 мин.), червен картон за вратаря на Лудогорец и нови попадения на Соу (40, 71, 73 мин.). (45 мин.) и (90+7 мин.). Тимът от Разград осъществя единственият си гол след осъществяване на дузпа на в 79-ата минута. Ден по-рано ЦСКА (от 90-те до наши дни) също разгроми Лудогорец, който се ръководи от първенеца в електронното състезание на България по баскетбол – германеца Шаленберг.

Равностоен и забавен беше вторият ефирен мач от WINBET е-футбол лига, излъчен по Sportal TV. Един против различен във финалната групова фаза на електронното състезание на България по футбол се изправиха Деян Стойков с ЦСКА-София и водачът във краткотрайното класиране на шампионата Емил Киров с тима на. До края на първото полувреме двамата противници си бяха отбелязали по два гола. В голмайстор за Добруджа се трансформира (25, 35 мин.), а за домакините във вихъра си беше още веднъж Али Соу (37, 46 мин.). През второто полувреме играта продължи да бъде оспорвана, само че повече голове не бяха осъществени и срещата приключи при тъждество 2:2.

WINBET е-футбол лига се провежда от „ Спортс Мениджмънт България “ и се излъчва извънредно от Sportal TV всеки работен ден от 21:00 часа и от 23:00 (или 11:00) часа през почивните дни. Повече информация за шампионата бихте могли да откриете на уеб страницата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР