Управленският процес у нас се свежда до избиране на хора,

...
Управленският процес у нас се свежда до избиране на хора,
Коментари Харесай

Ренета Инджова: Русофилите ще получат самочувствие от шпионския скандал

Управленският развой у нас се свежда до избиране на хора, слагането им в избрани позиции. Това съобщи някогашният министър председател на България Ренета Инджова в студиото на " Денят стартира " с Георги Любенов по Българска национална телевизия.
„ Не се занимаваме с действителните рискове над страната - ето през вчерашния ден, Тръмп предизвести Европа, че ИДИЛ и тероризма като феномен, в случай че не се вземат ограничения за решаването му, ще бъдат събрани и ситуирани тези терористи на турската граница с Европа. Нека нашите експерти, анализатори и служби да проучат, да видят къде е границата на Турция с Европа “, съобщи Ренета Инджова.
Тя разяснява и предварителното освобождение на австралиеца Джок Полфрийман, наказан за убийството на студента Андрей Монов. „ От улицата да извикате човек, ще ви каже, че всеки закон у нас е изработен по този начин, че да има опция за изключение. Калпакчиев няма да го направи просто по този начин “, безапелационна бе Инджова.
Според някогашният министър председател, абсурдът с съветска интервенция и шпионаж у нас, е режисура. „ Димната завеса се прави по този начин, че всеки да привиди избрани аргументи за шашкъниите, които нашите властници вършат. Сега имат да вземат решение вътрешни проблеми на една акция, с цел да си привлекат тези, които им трябват от реквизита. Тука ще се получи един доста прекрасен резултат - русофилите ще получат самочувствие. А за пред хората ние сме лоялни европартньори “, съобщи Инджова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР